Magneet Massage

Magneten reageren op de cellen die opgebouwd zijn met een plus en een min in ons lichaam. Ook hebben de magneten invloed op onze doorbloeding. Rode bloedlichaampjes hebben de neiging om bij elkaar te gaan zitten en kunnen zo minder hun werk doen. Magneten hebben invloed op het ijzer in het bloed en geven een trilling af. Het bloed wordt energieker en kan beter zuurstof en voedingsstoffen opnemen en afvalstoffen afgeven.

Voordelen van een magneetmassage:
– Een diepere en langere ontspanning
– Bij stress gerelateerde klachten o.a. hoofdpijn, spierpijn of slapeloosheid
– Fysiek, psychisch en energetisch in balans
– Stimulering van het zelfgenezend vermogen
– resetten van elektrosmog (bij minimaal 1 massage per maand)

Door o.a. elektrosmog kan het lichaam uit balans raken, waardoor er meer energie nodig is om de balans te herstellen en er minder energie overblijft voor lichamelijk herstel. Om jezelf te beschermen kan je dagelijks een magneetsieraad dragen.

U zult tijdens de magneetmassage een diepe ontspanning ervaren met een positief effect op het welzijn. Sommige mensen ervaren warmte, andere aangename tintelingen en andere een loom ontspannend gevoel.
Een enkele persoon ervaart tijdens de massage niets bijzonders, maar blijkt naar een een paar dagen minder last te hebben van de klacht of meer energie te hebben.

De magneetmassage kan op de blote huid met olie of over de kleding heen, doordat de magneten tot 10 cm diep gaan. Hierdoor is de massage laagdrempelig. De voorkeur in de praktijk geniet direct op de huid.

Contra-indicaties:
– Indien u een pacemaker of een ander medisch implantaat met batterij heeft, de magneten kunnen de batterij(en) leegtrekken. – De eerste 3 maanden van een zwangerschap, vanwege de afvoer van de afvalstoffen.

De magneten hebben een positieve invloed op het genezend vermogen van ons lichaam en zorgen ervoor dat het lichaam weer in balans kan brengen. Maak nu een afspraak en ervaar deze mooie massage met magneten.